Ga naar hoofdinhoud

‘De vijf stappen om snel geld te verdienen’

door Bob Dijs
Vijf stappen om snel geld te verdienen

Ouders die zeuren dat je een opleiding af moet maken terwijl je docenten nog in 2005 leven en je buurjongen in een Lambo rijdt. Ze snappen het gewoon niet. Tegenwoordig kun je snel moneyz maken met een side hustle. Vastgoed, dropshippen, crypto daytraden of cursusjes verkopen. Gewoon starten zonder eigen vermogen en snel geld verdienen. Laat de haters je niet tegenhouden en wordt ook miljonair. Ook jij kan het als je deze vijf stappen volgt!

Koop een cursus

Open je favo social media en zoek op 'Personal Finance'. Klik een paar video's aan en voor je het weet schotelt het algoritme de juiste finfluencers bij je voor. Niet de advertenties skippen, hè! Juist de advertenties hebben we nodig in stap 1. Kijk goed naar de mensen die voorbij komen. Zit hier een systeem bij wat je aantrekt? Of beter nog, kies voor het systeem wat je de beste lifestyle kan bieden. Lekker met je laptopje ergens op een strand passief geld verdienen.

Zonder rolex is het een scam
Een AP horloge is ook goed ;-)

OK, systeem gevonden wat bij jou past? Klik dan door naar de gratis webinar of het e-book. Maar let op, niet teveel tijd aan besteden, hoor! Alle echte geheimen komen pas in de betaalde masterclass of coaching aan bod. Scan gewoon de gratis content en kijk of de beloftes echt bij jou passen. Draagt de coach geen Rolex dan zou ik hem sowieso negeren. Waste of time. Hoe kan je verwachten van iemand zonder Rolex dat hij je business skills kan bijbrengen? Check ook de prijs van de cursus. Onder de 500 euries is het waarschijnlijk fake. Niemand verkoopt kwaliteit voor zo weinig.

Je hebt je lifestyle gekozen, je hebt je systeem gekozen en de perfecte masterclass met de perfecte coach om van te leren. Dan nu de laatste stap. Tijd om de cursus aan te schaffen en aan het werk te gaan!

Leen je startkapitaal

Om te kunnen knallen heb je kapitaal nodig. Kapitaal voor je voorraad, je advertenties of voor je aanbetaling, bijvoorbeeld. Gelukkig hoeft dit niet eigen vermogen te zijn. We gaan Other People's Money hefbomen. Laat iemand anders maar genoegen nemen met de kleine rentebedragen. Daytraden, dan mik je op 2% per dag rendement. Vastgoed, sowieso 25% cash-on-cash returns. Wat maakt het dan uit dat je iemand 8% per jaar voor een lening moet betalen? Dit systeem werkt gegarandeerd en jij gaat snel geld verdienen!

Nu nog bepalen waar we gaan lenen. Met €5K komen we al een heel eind en tegenwoordig kun je dit bedrag al wel lenen met een beetje creditcard. Doen ze moeilijk over je huidige inkomen? Neem dan alvast je business prognose mee en pas de cijfers naar boven aan bij je aanvraag. Of neem gewoon wat meer kleinere creditcards en max. ze allemaal tegelijkertijd.

Maar wacht, die rente die je betaalt over kapitaal gaat dan naar de bank. Best zonde toch? Kun je niet iemand anders blij maken met deze rente? Probeer het eerst bij vrienden en familie. Misschien willen zij wel geld lenen aan je nieuwe business. Zeker als ze zelf krap bij kas zitten en nul rente op de spaarrekening krijgen. Wat is er dan beter dan dat geld bij jou parkeren zodat jij ze echt kan helpen.

Ga hustlen volgens het systeem

Voor niets gaat de zon op. Zeker in de beginfase zal je zelf moeten knallen. Heb je alle video's in de masterclass goed bekeken? Zet ze anders op de achtergrond aan terwijl je met je business bezig bent. Dan sla je twee vliegen in één klap. Je leert terwijl je cash aan het maken bent!

Blijven hustlen om snel geld te verdienen
Altijd blijven hustlen

Wees ook bereid om risico's te nemen terwijl je de stappen uit de cursus aan het toepassen bent. Je eerste deal wordt sowieso een absoluut succes dus kun je het beste al je geld meteen besteden. En als de eerste deal flopt om redenen die volledig buiten jouw controle liggen? Dan kunnen we altijd meer geld lenen en doorpakken. Je hebt niet voor niets dit beproefde systeem gekocht. Het gaat heus wel werken.

Schroom ook niet om een beetje op de zaken vooruit te lopen. Je wil natuurlijk niet iemand zijn die in zijn zaak werkt, maar juist aan zijn zaak werkt. Denk vooral big picture en bereid je alvast voor op je volgende inkomensstroom terwijl je bezig bent met de eerste uitbouwen. Het gras is altijd groener bij de buren en je bedrijf kan altijd groter en beter!

Schaal je business

Nu je business begint te lopen wordt het tijd om over opschalen na te gaan denken. Die paar tientjes omzet per dag is leuk, maar best hard werken voor weinig. Nog niet de passieve lifestyle die ons beloofd is aan het begin van de cursus. Gelukkig voor ons hebben de makers van de masterclass de perfecte oplossing voor ons! Je bent niet voor niets lid geworden van hun netwerk toch?

Voor een paar honderd euro per maand kun je namelijk gebruik maken van hun administratiepakket, robotrader, arbitrage software of andere automatiseringstools. Dan wordt het pas echt leuk! Nu kun je gaan beginnen met jezelf weg automatiseren. Dropshipping producten vinden op AliExpress? Dat wordt nu voor je gedaan met hun makkelijke groothandelswebsite. Trades uitvoeren op de bitcoin? Voer je strategie in de trading software in en je kunt gaan slapen. Kijk, nu komen we al een stapje dichter bij echt snel geld verdienen!

Let maar niet op de abonnementskosten voor de software en de risico's van de software onbeheerd zijn werk laten doen. De makers van de software hebben hier vast wel aan gedacht. Ze willen natuurlijk hun klanten optimaal beschermen en bedienen. Hun doel is zeker niet maximaal cash harken tegen minimale input! Nu worden die paar tientjes omzet per dag al gauw een paar honderd euro per dag en zijn we echt op weg. Marges, kosten en belastingen moet je voorlopig nog ff niet over nadenken.

Negeer de haters

En dan begint je business te piepen en te kraken. De omzetten lopen misschien terug en klanten beginnen te klagen over niet ontvangen spullen. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen! Dit zijn gewoon haters die jouw visie niet begrijpen. Sta ze vriendelijk te woord totdat ze de ballen hebben over garantie of geld terug te beginnen. Snel afkappen die shit want jouw bedrijf moet groeien. Ze moeten gewoon beseffen dat ze jou kunnen vertrouwen en jij het echt wel voor ze kan oplossen. Het heeft gewoon wat extra tijd nodig.

negeer de haters
F*ck de haters

In de tussentijd is het misschien beter als je de support e-mails een tijdje niet beantwoord. Geef ze geen houvast want elke minuut die je aan hen moet besteden is een minuut waarin je niet het probleem kunt oplossen. En dat is uiteindelijk toch wat ze van je nodig hebben! Komt puntje bij paaltje dan is het beter om altijd naar de leverancier te wijzen en je klanten op hem af te sturen. Als hij shit kwaliteit levert, waarom zou dat dan jouw probleem zijn?

En vergeet niet de grootste hater van hun allemaal: de belastingdienst. Kijk, het was natuurlijk gewoon de bedoeling om elk kwartaal de BTW af te dragen. Maar zij moeten gewoon begrijpen dat de omzetten nu tijdelijk tegenvallen en je daarom niet aan je verplichtingen kunt voldoen. Hoe durven ze dan ineens boetes te gaan opleggen? Wat was ons alternatief? Geen geld uitgeven aan advertenties? Dan verdienen we ineens helemaal niets meer. Als je moet kiezen tussen BTW betalen of Facebook betalen voor je advertenties kies dan altijd voor dat laatste. Anders spat je droom van snel geld verdienen misschien helemaal uiteen!

Bonus: stap zes!

En dan nu, de allerbelangrijkste stap van deze hele blog. NEGEER alle adviezen die je hier hebt kunnen lezen. Sterker nog, doe precies het tegenovergestelde van wat hier staat! Koop géén dure cursus van een goeroe, investeer niet met geld dat je niet kunt missen, leen géén geld van je ouders. En het allerbelangrijkste: laat de droom van snel geld verdienen los. Echt rijk worden kan alleen door hard te werken, leven van minder dan er binnenkomt en slim je geld te investeren. Trap niet in de advertenties van de Get Rich Quick boys. Voor hen ben JIJ het product en ben JIJ hun ticket naar rijkdom, niet de droom die ze je verkopen.

  • Personal finance

Reacties