Ga naar hoofdinhoud

Mijn (vastgoed) groeidoelen voor 2021

door Bob Dijs
Vastgoed groeidoelen voor 2021

2021 belooft een spannend jaar te worden. Ik heb besloten dat dit het jaar van de grote groei gaat zijn. Groei in omzet op de zaak, groei van onze vastgoedportefeuille, groei in kennis en niet te vergeten groei van mijn gezin. Ook wordt dit het jaar waarin ik hoofdzakelijk jou ga helpen aan goede vastgoeddeals.

Eerst een terugblik

In maart hebben mijn vrouw en ik onze woning gekocht en sloeg de vonk voor het vastgoed écht over. Niet veel later begon ik mijn vastgoedstudie, kocht ik onze eerste parkeerplaats en startte ik de Diepe Zakken blog. Allemaal naast mijn vaste baan bij WeAreFrank!.

In juni zijn wij ook getrouwd. Dit was net na de eerste lockdown toen we ons nog allemaal afvroegen of 30 mensen inclusief of exclusief personeel was. Gek om te bedenken dat sommige bruidsparen met 100 gasten zijn getrouwd en anderen slechts met 8, allemaal in hetzelfde jaar!

Tijdens de verschillende lockdowns was er vrij weinig te doen. Dus besloot ik om meer te gaan lezen en mijn leeslijst bij te gaan houden. Dit heb ik laten verslappen in het vierde kwartaal, maar toch staat de teller op een respectabele 26 boeken. Mijn absolute aanraders zijn Onuitwisbaar van Edward Snowden en What It Takes van Steven Schwarzman. Deze laatste is verplicht voor vastgoedbeleggers die groot durven dromen.

Investeren in mijn gezin en kennis

Vanaf de tweede helft van dit jaar zijn we met zijn drieën. Mijn vrouw en ik kijken hier al een tijdje naar uit. Maar dit is een vastgoedblog dus waarom schrijf ik dit? Een pasgeboren baby heeft een belangrijke consequentie: ik hou straks amper vrije tijd over!

Daarom wil ik proberen om zoveel mogelijk van mijn vastgoedcursus afgerond te hebben voor de kleine er is. De cursus bestaat uit privaatrecht, publiekrecht, vastgoedeconomie, fin&fis en bouwkunde A en B. Het doel is om in ieder geval de twee rechtsmodules en fin&fis afgerond te hebben voor de kleine er is. Gelukkig heb ik iemand met wie ik samen de cursus volg en kunnen we ons aan elkaar optrekken.

Significante omzetgroei op de zaak

Zet hoog in
Of je nu voor 10% of 100% groei gaat, de moeite die je erin steekt blijft hetzelfde

Mijn zakelijke focus blijft mijn baan. Een groei in netwerk, kennis, salaris en allerbelangrijkste: omzet, schiet het meeste op. Ik heb mijzelf tot doel gesteld om 50% omzetgroei te realiseren voor de baas en het ontwikkelproces van onze bouw- en onderhoudsploegen te laten piepen en kraken. Als het mijn werkgever goed gaat dan gaat het mij ook goed. Alle extra inkomsten gaan de buffers versterken en de 'loan-to-value' omlaag brengen van onze bestaande portefeuille.

Andere vastgoedbeleggers helpen

Hoewel ik deze blog ben begonnen als registratie van mijn eigen vastgoedavontuur zag ik al gauw de potentie die het eigenlijk heeft. Een idee ontstond om van Diepe Zakken meer te maken dan alleen mijn eigen reis. Met hulp van anderen ben ik al de Vastgoed Kennisbank gestart, maar hier blijft het niet bij in 2021. Samen met een vriend ga ik van Diepe Zakken een echte vastgoedcommunity maken die zoveel mogelijk waarde toevoegt aan jouw vermogensgroei.

Vastgoeddeals voor mijn netwerk
Bij mij kun je aankloppen voor parkeerplaatsen en garageboxen

Daarom ga ik in 2021 voor € 500.000 aan vastgoeddeals zoeken voor mijn lezers met een bruto aanvangsrendement van 8% of hoger. Word ik hier zelf ook beter van? Natuurlijk ga ik proberen om hier een leuke marge aan te verdienen maar de echte winst zit hem in het kunnen uitbouwen van mijn netwerk, pijplijn en schaalvoordeel uit grotere vastgoeddeals halen. Als jij hiervan wil profiteren voeg me dan toe op LinkedIn en start een gesprek.

Ik kijk er naar uit om jou het komende jaar elke zaterdag blij te mogen maken met een blog en hoop dat je een ontzettend succesvol groei-jaar mag hebben! Hou Diepe Zakken de komende maanden goed in de gaten.

  • Algemeen
  • zelfverbetering

Reacties