Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Fotografie: Michael Lansbergen, links Bob Dijs en rechts Dennis
Beekhuizen

Onze reis begon al in 2014. Wij zijn Bob en Dennis, goede vrienden, compagnons en de bedenkers van Diepe Zakken. Samen verhuisden we naar Curaçao om daar met een klein groepje mannen online te ondernemen. Dat ging Dennis uitstekend af en hij kwam in 2018 terug naar Nederland met een goed gevulde bankrekening. Helaas was Bob minder verstandig. Hij gaf geld uit als water en toen hij in 2018 terugkwam naar Nederland zat hij diep in de schulden. Het roer moest dus om!

Waar Dennis zocht naar stabiele groei van zijn vermogen was Bob voornamelijk bezig met schulden afbetalen en zijn financiën op orde krijgen. Geen ‘get rich quick’ maar vooral leven van minder dan er binnenkomt. Dit ging hem zo goed af dat er in 2019 alweer geld op de spaarrekening stond wat voor de lange termijn kon worden geïnvesteerd. Alleen, waar steek je dan je geld in?

Diepe Zakken is een platform waarop wij delen hoe wij ons geld investeren in vastgoed, aandelen, een klein beetje cryptovaluta en natuurlijk deze website! Wij hopen dat je er veel waarde uit kunt halen.

Bob en Dennis

Wil je ons bereiken?

Dat kan via: [email protected] of binnen de community als je een product van ons hebt gekocht.